Citroen e-C4: Το νέο ηλεκτρικό crossover έρχεται στις 30 Ιουνίου

Ο αντικαταστάτης του C4 Cactus θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις βενζίνης, diesel και ως ηλεκτρικό

  • -
  • -

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το C4 Cactus θα παρουσιαστεί στο τέλος Ιουνίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το ερχόμενο φθινόπωρο. Η Citroen αποφάσισε να ανακοινώσει τον ερχομό του νέου της compact crossover μέσα από τα social media. Το e-C4 θα παρουσιαστεί αρχικά ως ηλεκτρικό και θα σταθεί απέναντι στα Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka X, Ford Puma, Peugeot 2008.

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα CMP των Peugeot 2008, 208, DS3 Crossback και Opel Corsa, αλλά θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερη άνεση για τα πόδια των επιβατών στις πίσω θέσεις και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Η συμβατότητα της πλατφόρμας πάνω στην οποία θα είναι φτιαγμένο, δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγάλης γκάμας κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, πέραν  της ηλεκτρικής έκδοσης.

Λόγω των καλά καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που έχουν χρησιμοποιηθεί έως τώρα από την Citroen για δοκιμές, είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιο ακριβώς θα είναι το design του νέου e-C4, αλλά τώρα που έχουμε ημερομηνία παρουσίασης, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...