Έρχονται νέες εκδόσεις για την BMW 2 Gran Coupé

Νέοι diesel και μια έκδοση all-wheel drive

  • -
  • -

Με την προσθήκη δύο νέων έκδοσεων diesel, αλλά και μιας all-wheel drive εμπλουτίζεται η γκάμα της κομψής BMW 2 Gran Coupe. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την κινητήρια έκδοση θα έχει τον κωδικό 218d και αυτή θα εφοδιάζεται με ένα νέο 2λιτρο μοτέρ τεχνολογίας TwinPower Turbo. Ο κινητήρας αυτός θα έχει σύστημα υπερσυμπίεσης δύο σταδίων και εξελιγμένο σύστημα άμεσου ψεκασμού common rail με ηλεκτρομαγνητικά μπεκ.

Έτσι, η απόδοσή του θα φτάνει τους 150 ίππους στις 4.000 rpm, με τη ροπή να αγγίζει τα 350 Nm τα οποία είναι διαθέσιμα στο σύνολό τους, σταθερά από τις 1.750 έως και τις 2.500 rpm. Όσον αφορά τις επιδόσεις της BMW 218d Gran Coupe, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 8,6 sec σε συνδυασμό με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και σε 8,5 sec με το αυτόματο Steptronic οκτώ σχέσεων.

Ένας ακόμα κινητήρας diesel θα διατίθεται με την BMW 2 Gran Coupe, με την κωδική ονομασία 220d και απόδοση 190 ίππων και 400 Nm ροπής. Η μετάδοση θα περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Steptronic οκτώ σχέσεων. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 7,3 sec, ενώ ο κινητήρας πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...