Ήρθε το Fiat Panda Hybrid με τιμή από 11.990 ευρώ

Πληρέστατη γκάμα με εκδόσεις βενζίνης, Hybrid, φυσικού αερίου και 4x4

  • -
  • -

Η νέα υβριδική έκδοση του Fiat Panda είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από μόλις 11.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς που ισχύει από την ελληνική αντιπροσωπεία. Τιμή που είναι μόλις 1.000 ευρώ παραπάνω από τη βασική έκδοση του Panda, με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και το off-road look της έκδοσης Cross!

Εφοδιασμένο με το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat, απόδοσης 70 ίππων (συνολική ισχύς του βενζινοκινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα), το Panda Hybrid προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων που το απαλλάσσουν από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FIAT PANDA HYBRID

H νέα υβριδική έκδοση έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του Fiat Panda που διαθέτει εκδόσεις 4x2 και 4x4, με κινητήρες βενζίνης φυσικού αερίου (CNG). Με τις τιμές των Panda Hybrid και Panda CNG (φυσικό αέριο) να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο (11.900 ευρώ με έκπτωση 660 και 1.260 € αντίστοιχα), η Fiat δίνει δύο εξαιρετικές εναλλακτικές στη μικρή κατηγορία, για προσιτή μετακίνηση με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Στην καρδιά του μοντέλου βρίσκεται το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat, το οποίο συνδυάζει το νέο ατμοσφαιρικό HyFly βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ. με τον ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt integrated Starter Generator), προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων. Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης και υποβοηθά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επιτάχυνση, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου έως και 30%. Το σύνολο ταξινομείται ως υβριδικό από το υπουργείο μεταφορών, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D Final, εκπέμπει μόλις 90 gr CO2 ανά km και απαλλάσσεσαι από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Ο συνδυασμός του υβριδικού συστήματος με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων προσφέρει πλεονεκτήματα στο Panda Hybrid όπως:

  • Καλύτερη εκμετάλλευση της ροπής του κινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα στις χαμηλές στροφές.
  • Λειτουργίες ανάκτησης ενέργειας που αυξάνουν τη συνολική απόδοση του συστήματος.
  • Βέλτιστη λειτουργία του συστήματος Stop & Start με ταχύτατη αντίδραση και πλήρη απουσία θορύβου ή κραδασμών.
  • Εκμετάλλευση έξυπνων λειτουργιών (e-coasting, e-braking και e-sailing) για μέγιστη οικονομία και μείωση των εκπομπών ρύπων.

 

Όλες οι εκδόσεις του Fiat Panda Hybrid προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό τους με το πακέτο Cross, το οποίο ξεχωρίζει για το δυναμικό του χαρακτήρα χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τους προφυλακτήρες με το off-road look. Παράλληλα στην ειδική έκδοση Launch Edition, η φιλικότητα του μοντέλου προς το περιβάλλον εκφράζεται και με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού οι επενδύσεις των καθισμάτων - για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας - είναι κατασκευασμένες από “SEAQUAL® YARN”, ένα συνθετικό ύφασμα πιστοποιημένο από την SEAQUAL INITIATIVE που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προέρχεται κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά.

Το νέο Fiat Panda Hybrid είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Fiat, ενώ όπως και όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος λιανικής Fiat Panda

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...