Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο ΚΙΑ Picanto

Η ΚΙΑ αποκάλυψε στη Νότια Κορέα την ανανεωμένη εκδοχή του Morning, το γνωστό μας Picanto στην ευρωπαϊκή αγορά

  • -
  • -

Στη Νότια Κορέα η ΚΙΑ αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση του Morning, του γνωστού σε όλους μας Picanto. Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία προχώρησε σε ένα απαραίτητο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, ενώ το εφοδίασε με όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες πλέον τεχνολογίες. Το κορεάτικο μίνι υιοθετεί πλέον σημαντικό μέρος από τη φιλοσοφία της ΚΙΑ, με τη μπροστινή μάσκα να διακρίνεται για τη σχεδίαση «Tiger Nose». Διαφοροποιημένα είναι τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, όπως και οι προφυλακτήρες, ενώ νέα σχεδίαση διαθέτουν οι ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λιγότερες και περιορίζονται στην ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, αλλά και στη νέα μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών που φιλοξενεί και το νεότερης γενιάς infotainment της ΚΙΑ. Το τελευταίο προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth δύο συσκευών συγχρόνως, φωνητικές λειτουργίες και μία σειρά από ασύρματες δυνατότητες σύνδεσης. Παράλληλα, η ΚΙΑ εφοδίασε το ανανεωμένο Picanto με τα νεότερα συστήματα ασφαλείας, όπως σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, διατήρησης λωρίδας κ.α.

Όσον αφορά τις κινητήριες μονάδες, αυτές διαφοροποιούνται ανάλογα με την αγορά που θα διατεθεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της KIA για το ευρωπαϊκό Picanto.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ KIA PICANTO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...