Τώρα το Skoda Kamiq και στην off road έκδοση Scoutline (vid)

Μπορεί μάλιστα να συνδυαστεί με όλους τους κινητήρες στη γκάμα του μικρού SUV

  • -
  • -

Ακόμη πιο ελκυστικό στο μάτι και ικανό στην περιπέτεια γίνεται το Kamiq, με το λανσάρισμα της έκδοσης Scoutline. Όπως και στα άλλα μοντέλα ελεύθερου χρόνου της Skoda, το όνομα "scout"  μας θυμίζει ότι αφορά όσους θέλουν το αυτοκίνητό τους να «φωνάζει» πως είναι ένα SUV.

Το Kamiq Scoutline ξεχωρίζει οπτικά λόγω των προστατευτικών στο αμάξωμα για κίνηση μακριά από την άσφαλτο, αλλά και των στιλιστικών επεμβάσεων στο εσωτερικό. Το σημαντικό είναι πώς μπορεί να παραγγελθεί με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες βενζίνης και diesel, από το βασικό 1.0 TSI με τους 95 ίππους μέχρι και τον ισχυρό 1.5 TSI 150 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SKODA KAMIQ 1.0 TSI 116 PS

Πέρα από τα πλαστικά προστατευτικά, το Kamiq Scoutline ξεχωρίζει από το εμπρός σπόιλερ και τον πίσω διαχύτη, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών σε ασημί απόχρωση, την επένδυση ξύλου στο ταμπλό, τα αλουμινένια πεντάλ, τους αεραγωγούς σε χρώμιο, τις ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα ThermoFlux, υλικό που τους επιτρέπει να «αναπνέουν» και άρα να είναι πιο δροσερά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...