Χωράει πολλά και είναι ηλεκτρικό: το Nissan e-NV200 XL Voltia

Το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης

  • -
  • -

Δίπλα στο γνωστό μας e-NV200, το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό, η Nissan τοποθετεί μια νέα έκδοση e-NV200 XL Voltia. Αυτή διακρίνεται για το μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης που διαθέτει και φτάνει τα 8 m3. Έτσι, με την αύξηση της χωρητικότητας, μειώνονται τα δρομολόγια και εξοικονομείται χρόνος.

Προκειμένου να διατηρήσουν την ευελιξία του e-NV200, αλλά να αυξήσουν τη χωρητικότητα, οι σχεδιαστές συνδύασαν έναν επιμήκη χώρο φόρτωσης με έναν εκτεταμένο χώρο οροφής. Το επαγγελματικό μοντέλο της Nissan χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη τεχνολογία του Leaf. Η μπαταρία του 40 kWh διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή CHAdeMO για γρήγορη δυνατότητα φόρτισης DC (συνεχούς ρεύματος).

Η λειτουργία Β βελτιστοποιεί την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση προκειμένου να επαναφορτιστεί η μπαταρία εν κινήσει, ενώ η λειτουργία ECO διαχειρίζεται την ισχύ εξόδου με γνώμονα την βέλτιστη  διατήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας. Οι παραπάνω λειτουργίες, όταν χρησιμοποιούνται μαζί,  μεγιστοποιούν την αυτονομία του οχήματος και βοηθούν τον οδηγό να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε δρομολόγιο.

"Κάθε πτυχή του Nissan e-NV200 XL Voltia έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτές τις συνεχιζόμενες προκλήσεις. Ο αποτελεσματικός κινητήρας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το συμπαγές αμάξωμα και ο ευέλικτος χώρος φορτίου επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να κάνουν τις αστικές διανομές λιγότερο χρονοβόρες και πιο βιώσιμες", δήλωσε ο  Manuel Burdiel.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...