Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν εικόνες του νέου Nissan X-Trail, το οποίο και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το νέο Juke

  • -
  • -

Φωτογραφίες του νέου Nissan X-Trail διέρρευσαν στο διαδίκτυο, που αποτυπώνουν την τελική εικόνα του νέου ιαπωνικού SUV. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες προέρχονται από μπροσούρα του αυτοκινήτου που θα είναι διαθέσιμη με την παρουσίαση του, φέροντας μάλιστα την ονομασία Rogue. Βλέπετε, έτσι αποκαλείται σε χώρες όπως η Βόρεια Αμερική και όχι μόνο, το γνωστό σε εμάς X-Trail.
Στις εικόνες αυτό που διαπιστώνει αμέσως κανείς είναι ότι οι διαφορές σε σχέση με τα σχέδια που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα είναι μικρές. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα και η σχεδίαση της μάσκας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το νέο Juke. Αντίθετα, στο πίσω μέρος η σύνδεση με το υπάρχουν μοντέλο είναι σαφώς μεγαλύτερη. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για ένα απλό φρεσκάρισμα, αλλά για έναν σημαντικό ανασχεδιασμό του αμαξώματος.

Η σημαντικότερη διαφορά όμως εντοπίζεται στο εσωτερικό, το οποίο δείχνει σύγχρονο και εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ στην κεντρική κονσόλα προεξέχει η ευμεγέθης οθόνη αφής στα πρότυπα του Juke. Την ίδια ώρα, το κεντρικό τούνελ ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό μοιάζει μεγαλύτερο και πιο ψηλά τοποθετημένο, την ώρα που ο νέος επιλογέας μαρτυρά την ύπαρξη αυτόματου κιβωτίου.

Πάντως, όπως και η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai, το X-Trail βασίζεται στην βελτιωμένη πλατφόρμα CMF της Nissan, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι επίσης διαθέσιμο με υβριδική τεχνολογία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κάνει χρήση και του συστήματος ePower της ιαπωνικής εταιρείας, στο οποίο ο κινητήρας εσωτερικής καύσης φορτίζει τις μπαταρίες και αυτές εν συνεχεία τον ηλεκτροκινητήρα.

Αυτό που αξίζει να σημειώσει κανείς είναι ότι το νέο X-Trail δεν θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στη Μ. Βρετανία, αλλά στη γραμμή παραγωγής στο Kyushu της Ιαπωνίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...