DS Aero Sport Lounge: Πολυτέλεια και επιδόσεις με τα μάτια των Γάλλων

Με ηλεκτρική τεχνολογία από τη Formula E και αυτονομία 650 km

  • -
  • -

Θα ήταν ένα από τα αστέρια της έκθεσης της Γενεύης, όμως τελικά έμελλε να παρουσιαστεί στο Παρίσι. Το Aero Sport Lounge είναι ο προπομπός ενός luxury και sport μεγάλου αυτοκινήτου, το οποίο συνδυάζει την avant-garde αισθητική της DS Automobiles με το μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Το μακρύ αμάξωμα των 5 μέτρων έχει σχεδιαστεί για κορυφαία αεροδυναμική αποδοτικότητα, χωρίς να επηρεάζεται η ευρυχωρία στην τετραθέσια καμπίνα των επιβατών. Οι τροχοί των 23 ιντσών έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση τη ροή του αέρα, ενώ στο εσωτερικό οι οθόνες του πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων απουσιάζουν, με τις απαραίτητες πληροφορίες να εμφανίζονται πάνω  στο ταμπλό. Δύο οθόνες, τύπου tablet, στις εμπρός πόρτες δίνουν στον οδηγό εικόνα από ό,τι συμβαίνει στο πλάι και πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: DS 9 - TO ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SEDAN

Τα ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδουν 680 ίππους και η μπαταρία 110 kWh – τοποθετημένη στο πάτωμα – προσφέρει αυτονομία 650 km. Η τεχνολογία προέρχεται από τη νικηφόρα παρουσία της DS στη Formula E και υπόσχεται στο Aero Sport Lounge επιτάχυνση ανάλογη ενός supercar: 0-100 km/h σε μόλις 2,8 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...