Ανανέωση για το Honda Civic

Αισθητική και τεχνολογική είναι η αναβάθμιση του ιαπωνικού μοντέλου

  • -
  • -

Η Honda ενισχύει τη δυναμική του Civic κάνοντας κάποιες αλλαγές. Όσον αφορά το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου εστιάζονται στο εμπρός μέρος, περιμετρικά των προβολέων ομίχλης, όπου έχουν προστεθεί συμμετρικές νέες «γρίλιες» που χαρίζουν πιο αεροδυναμική εικόνα στο μοντέλο.

Στις αναβαθμίσεις του εμπρός μέρους περιλαμβάνονται και τα φώτα full LED και τα ανασχεδιασμένα LED με λειτουργία ημέρας. Νέες είναι και οι ζάντες 16 ιντσών που συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης, ενώ οι ανώτερες εκδόσεις προσφέρονται με νέους τροχούς ελαφρού κράματος 17 ιντσών  «Shark Grey». Επιπλέον, διαθέσιμο είναι και ένα νέο χρώμα το οποίο η Honda ονομάζει «Obsidian Blue».

Το εσωτερικό έχει επίσης αναβαθμιστεί προκειμένου να προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη και ποιοτική εικόνα. Σε αυτό συμβάλουν τα νέα υλικά, αλλά και ο πιο πλούσιος εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, στις ανώτερες εκδόσεις.

Το λογισμικό του συστήματος πολυμέσων έχει βελτιωθεί, προσφέροντας δυνατότητες σύνδεσης με πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, η Honda βελτίωση και τη χρηστικότητά του, προσθέτοντας πλήκτρα για το χειρισμό του συστήματος, αλλά και του κλιματιστικού.

Για τη μετάδοση συνεχίζουν να φροντίζουν τα γνωστά κιβώτια ταχυτήτων, το χειροκίνητο έξι σχέσεων και το αυτόματο τύπου CVT, συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης. Κάτω από το καπό βρίσκουμε τους τούρμπο κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,5 lt.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο πλαίσιο, προκειμένου το ανανεωμένο Civic να προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Σε κάθε περίπτωση το Honda Civic εξοπλίζεται με πλούσια γκάμα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης, κορυφαία στην κατηγορία του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...