Το ανανεωμένο Abarth 595 Pista: Για το νέο “αίμα” (video)

Με αυξημένη ιπποδύναμη, καλύτερα κρατήματα και νεανική σχεδίαση

  • -
  • -

Το ανανεωμένο 595 Pista παρουσίασε η Abarth, υποβάλλοντας το σε μια σειρά προσεκτικών αλλαγών οι οποίες το καθιστούν ιδανικό για τη νέα γενιά "ανήσυχων" οδηγών. O μικρός «πύραυλος» της ιταλικής μάρκας φέρει υψηλότερες επιδόσεις, χωρίς να υποσκελίζονται τα κρατήματα και η ασφάλεια.

O κινητήρας του Abarth 595 Pista φέρει νέο turbo της Garret με την απόδοση να φτάνει πια τους 165 ίππους. Ακόμη ενσωματώνει το αγωνιστικό σύστημα εξάτμισης Record Monza, καθώς και το σύστημα ανάρτησης Koni στον πίσω άξονα με την τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping), η οποία βελτιώνει τη σταθερότητα του μοντέλου.

Ο νέος, υπερμεγέθης υπερτροφοδότης της Garret επιτρέπει την επίτευξη μέγιστης ροπής (230 Nm) σε χαμηλότερες στροφές και δη στις 2.250 rpm, με την τελική ταχύτητα να αντιστοιχεί σε 218 km/h.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει αγωνιστικό τιμόνι, με ενσωματωμένο “Sport” μπουτόν, σύστημα πέδησης με δίσκους φρένων 284 mm μπροστά και 240 mm πίσω, καθώς και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με paddles πίσω από το τιμόνι.

Το μοντέλο διατίθεται στα χρώματα ματ Grey, Record Grey, Campovolo Grey, Scorpione Black, Podio Blue, Gara White, Abarth Red, Modena Yellow and Adrenalina Green. Εξωτερικά, το ολοκαίνουριο πακέτο Andrenaline περιλαμβάνει πράσινες λεπτομέρειες τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, ενώ το ίδιο χρώμα φέρουν οι πλευρικοί καθρέπτες, καθώς και κάποια διακοσμητικά στοιχεία στις ζάντες. Εσωτερικά δεσπόζουν τα σπορ καθίσματα με μοτίβο διαμαντιών, ενώ προαιρετικά προσφέρονται τα αγωνιστικά Sabelt 70.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, υφίσταται το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7’’, το οποίο είναι συμβατό με συσκευές iOS (Apple CarPlay) και Android (Google Android Auto). 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...