Το νέο Renault Captur “πάει”… Φρανκφούρτη

Η δεύτερη γενιά του “best seller B-SUV στην Ευρώπη” θα παρουσιαστεί επισήμως στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας, δεύτερης γενιάς του Captur θα προχωρήσει η Renault στο πλαίσιο της προσεχούς Διεθνούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης, και δη την πρώτη μέρα (10η Σεπτεμβρίου) η οποία είναι αφιερωμένη για τους δημοσιογράφους.

Η «κουκούλα» θα… πέσει δια χειρός του CEO της γαλλικής μάρκας, Thierry Bollore, καθώς και του επικεφαλής σχεδιασμού, Laurens van den Acker, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “New Captur Lounge”, όπου θα δεσπόζει το μοντέλο.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας σχετικά με τον σχεδιασμό, την τεχνολογία και τους κινητήρες του νέου μοντέλου.

Περί… Captur ο λόγος, το B-SUV της Renault έχει στο «βιογραφικό» του τον τίτλο του “best seller” στην κατηγορία του, μετρώντας 1.2 εκ. πωλήσεις. Η νέα γενιά θα φέρει μεγαλύτερο μήκος (4,23 μ) από την απερχόμενη και βελτιωμένο χώρο αποσκευών (+81 lt, ήτοι 536 μ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT CAPTUR ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Παράλληλα, γίνεται το πρώτο μοντέλο στην γκάμα της Renault με την τεχνολογία plug-in hybrid E-TECH. Το υβριδικό σύστημα συνδυάζει 1.6 βενζίνης, δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μπαταρία χωρητικότητας 9,8 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 65 km.

Όσον αφορά, τέλος, την γκάμα των κινητήρων εσωτερικής καύσης, αυτή περιλαμβάνει τους βενζίνης 1.0 TCe 100, 1.3 TCe 130 και 155 ίππων, καθώς και τους diesel 1.5 Blue dCi, 95 και 115 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...