Νέο Fiat Panda Waze και με τετρακίνηση

Νέα εμφάνιση για το ιταλικό αυτοκίνητο πόλης, με μοντέρνες διχρωμίες

  • -
  • -

H Fiat αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Panda, την οποία ονομάζει Waze. To Waze είναι ένα πρόγραμμα πλοήγησης και έχει εξαγοραστεί από τη Google. Πολλά στοιχεία του Google Maps προέρχονται πλέον από το Waze και εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό μας ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Δοκιμή του Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG

Εξωτερικά έρχεται με μοντέρνες πινελιές και με έντονες διχρωμίες. Η νεανική εμφάνιση της συγκεκριμένης έκδοσης προωθείται μέσω της μαύρης οροφής, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και τα “Waze” λογότυπα. Στο εσωτερικό παραμένει το μαύρο πλαστικό στο ταμπλό, ωστόσο υπάρχουν πράσινες ραφές και φυσικά το ηχοσύστημα που συνεργάζεται με το smartphone, που τοποθετείται σε ειδική θέση στην κορυφή της κονσόλας. Η "σύνδεση" με το πρόγραμμα Waze δεν είναι ξεκάθαρη, μιας και δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι επιπλέον δυνατότητες.

 

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 0.9 TwinAir 85 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και με σύστημα τετρακίνησης. Ακόμα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τον ατμοσφαιρικό 1.2 κινητήρα βενζίνης των 69 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο και αποκλειστικά προσθιοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...