Διέρρευσε το νέο KIA XCeed (εικόνες)

Το νέο XCeed είναι το νέο crossover της κορεάτικης φίρμας

  • -
  • -

Στα τέλη του μήνα, η KIA θα αποκαλύψει επίσημα το νέο XCeed, το οποίο θα εμπλουτίσει τη crossover γκάμα της κορεάτικης φίρμας. Μετά το επίσημο σκίτσο της εταιρείας, λίγες φωτογραφίες του νέου μοντέλου διέρρευσαν στον κυβερνοχώρο, το οποίο δεν έφερε ίχνος καμουφλάζ επάνω του.

Το νέο KIA XCeed βασίζεται στο hatchback και θα βρει τη θέση του κάτω από το Sportage. Εξωτερικά ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας με τη γνώριμη «μύτη της τίγρης» στο εμπρός μέρος. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει από τον μεγάλο διαχύτη και την διακριτική αεροτομή. Δεν λείπουν τα μαύρα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, προσφέροντας την κλασικό crossoverοειδή χαρακτήρα. Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής του infotainment αιωρείται στην κεντρική κονσόλα, ενώ πίσω από το τιμόνι ο οδηγός αντικρύζει τον ανανεωμένο πίνακα οργάνων.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Μηχανολογικά, δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα στοιχεία, αλλά το πιθανότερο είναι το νέο KIA XCeed να εφοδιάζεται με τους κινητήρες του Ceed. Αναλυτικότερα, κάτω από το καπό εκτιμάται πως θα υπάρχουν οι 1.0 και 1.4 turbo κινητήρες των 120 και 140 ίππων αντίστοιχα, ενώ από πλευράς diesel, ο 1.6 των 136 ίππων θα προσφέρει την χαμηλότερη μέση κατανάλωση. Τέλος, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια plug-in hybrid έκδοση απόδοσης άνω των 205 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...