Το Hyundai i20 N βγήκε από το «καβούκι» του

Μπορεί σαν εμφάνιση να μην είναι ακόμα στην τελική του μορφή, αλλά η έκδοση είναι γεγονός

  • -
  • -

Οι λάτρεις των γρήγορων supermini και ειδικά οι φαν της Hyundai, θα χαρούν ιδιαίτερα μετά την οπτική επιβεβαίωσε που έλαβαν αρκετά μέσα του χώρου. Οι φωτογραφίες του Carscoops είναι η πηγή που χρησιμοποιήσαμε για τις παραπάνω φωτογραφίες, όπου φαίνεται ένα ξεχωριστό i20.

Για πρώτη φορά, το νέο Hyundai i20 N βγήκε στο… φως του ήλιου και δοκιμάζεται στο Nurburgring. Οι φωτογραφίες δείχνουν το μικρό hothatch να πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και το σύστημα εξαγωγής να καταλήγει σε δύο στρογγυλές απολήξεις.

Στις φωτογραφίες του εσωτερικού, πάνω στον λεβιέ υπάρχει το αρχίγραμμα Ν, όπως ακριβώς και στα μεγαλύτερά του αδέρφια, ενώ ο κινητήρας αναμένεται να είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.6 απόδοσης 200 ίππων. Αυτός θα συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και θα ορμίσει στην αρένα της κατηγορίας του μαζί με τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI.

Η κορεάτικη φίρμα δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει το νέο Hyundai i20 N στις αρχές του 2020, ωστόσο η εμφάνιση του «μουλαριού» δεν θα έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση του τελικού i20 N, μιας και αναμένεται η νέα γενιά του supermini.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...