Suzuki Swift Sport Katana για λίγους

Μια έκδοση που δεν θα φτάσει στη χώρα μας

  • -
  • -

Η Suzuki, μια εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, θέλει να συνδέσει αυτούς τους δύο «κόσμους» μέσω μιας ειδικής έκδοσης, που θα εφαρμοστεί στο ισχυρότερο Swift. Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift Sport Katana, με την ονομασία του να προέρχεται από την θρυλική μοτοσικλέτα που ξεκίνησε την παραγωγή της για πρώτη φορά το 1981, ενώ το 2019 έκανε ένα δυναμικό comeback.

Διαβάστε τη δοκιμή του νέου Suzuki Swift Sport

Tο Suzuki Swift Sport Katana θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες και θα περιοριστεί μόνο στην αγορά της Ολλανδίας, για κάποιον περίεργο λόγο.

Η σύνδεση του δυνατού supermini με τη μοτοσικλέτα γίνεται κυρίως αισθητικά. Η βασική απόχρωση είναι η ασημί, που η εταιρεία ονομάζει Premium Silver Mettalic, ωστόσο τα μισά (15) αντίτυπα θα διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Παράλληλα, στο καπό συναντάμε αυτοκόλλητες λωρίδες και επιπλέον γραφικά στις πόρτες. Το σήμα Katana βρίσκεται στις πόρτες, ενώ στην τρίτη κολώνα υπάρχει αναρτημένος ο αριθμός κατασκευής. Ακόμα, φέρει κόκκινη λεπτομέρεια στη γρίλια, μαύρα καπάκια στους εξωτερικούς καθρέπτες και μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών της OZ. Στο εσωτερικό έχουμε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την απλή Sport έκδοση. Η στεφάνη δείχνει πιο παχιά και το λογότυπο Katana κοσμεί το τιμόνι, ενώ τα bucket καθίσματα έχουν ημιδερμάτινη επένδυση και πάνω τους έχουν ραμμένα τον αριθμό κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Για τους Ολλανδούς, τους Έλληνες ή οποιαδήποτε άλλης εθνικότητας που ζούνε στην Ολλανδία, μπορούν να αποκτήσουν το Suzuki Swift Sport Katana από 28.999 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...