Volkswagen Tarok concept: Mε ιδιαίτερη καρότσα

Με μοτέρ 1.4 turbo 150 ίππων

  • -
  • -

Αν και η Volkswagen παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο Tarok concept, ο γερμανικός όμιλος δεν έχει σκοπό να διαθέσει το νέο της pickup στην αμερικάνικη αγορά.

Το ντεμπούτο του νέου επαγγελματικού μοντέλου είχε γίνει στη Βραζιλία, τον περασμένο Νοέμβρη. Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως ένα compact pickup με 1.4 turbo κινητήρα με 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Την κίνηση αναλαμβάνουν και οι τέσσερις τροχοί με το σύστημα 4Motion να λειτουργεί συνεχώς, καθώς διατίθενται και προγράμματα οδήγησης με την αλλαγή τους να γίνεται από τον χρήστη. Οι σκληροπυρηνικοί οδηγοί του είδους θα είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί για τις δυνατότητές του, ωστόσο η Volkswagen υποστηρίζει ότι είναι απόλυτα ικανό και μάλιστα οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής είναι ικανοποιητικές. Η απόσταση από το έδαφος είναι 24,4 cm.

Το δυνατό σημείο του Tarok είναι η καρότσα του. Εκεί συναντάμε τη δυνατότητα επέκτασής της έως και 2,78 μέτρα. Για να γίνει αυτό πρέπει να "πεσει" το εξωτερικό πάνελ και να αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα. Έτσι, ένα μέρος των πραγμάτων που έχουμε στην καρότσα θα βρίσκονται μέσα στην καμπίνα, μια λύση που σίγουρα δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν ο καιρός είναι βροχερός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...