Όλες οι εκδόσεις του νέου Renault Clio

Το δημοφιλές σουπερμίνι αρχίζει την εμπορική του πορεία στη Γαλλία. Στην Ελλάδα το φθινόπωρο

  • -
  • -

Διαθέσιμη για παραγγελία από τις 2 Απριλίου 2019 είναι η 5η γενιά του Clio στην αγορά της Γαλλίας. Το σουπερμίνι της Renault έχει εξαιρετική απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό: Ακόμη και το απερχόμενο μοντέλο ήταν το Φεβρουάριο το δεύτερο σε πωλήσεις αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κατηγορίας!

Οι τιμές του Clio στη Γαλλία αρχίζουν από τα 14.100 ευρώ. Η τιμή αφορά την έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.0 SCe 65 ίππων και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Life. Πάνω από το επίπεδο εξοπλισμού Life, υπάρχουν τα Zen, Intens και τα δύο κορυφαία RS Line (με σπορ χαρακτήρα) και Initiale Paris (με έμφαση στην πολυτέλεια). 

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 64 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 64 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Οι τιμές στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, καθώς το νέο Clio αναμένεται στις αρχές του φθινοπώρου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ CLIO ΣΕ ΕΝΑ VIDEO 56 SEC

Ακόμη και στη βασική έκδοση Life, το σουπερμίνι της Renault είναι πλούσια εξοπλισμένο. Προσφέρει – μεταξύ άλλων – προβολείς LED, αυτόνομο φρενάρισμα με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, ανάγνωση πινακίδων, αυτόματα φώτα. Οι επόμενες εκδόσεις προσθέτουν το σύστημα πολυμέσων Easy Link 7” (στη Zen), το Smart Cockpit και ζάντες αλουμινίου 16’’ (στην Intens), σπορ λεπτομέρειες όπως αλουμινένια πεντάλ, ζάντες 17’’ και δερμάτινο τιμόνι (στην RS Line) αλλά και την κορυφαία οθόνη 9,3 ιντσών (στην Initiale Paris).

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CLIO ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ RENAULT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...