Νέα Giulietta: Ανανεωμένη και άκρως δυναμική

Η παγκόσμια πρεμιέρα του δημοφιλούς ιταλικού μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Σε 5 διαφορετικές εκδόσεις με ισάριθμα επίπεδα εξοπλισμού διατίθεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta, διατηρώντας στο ακέραιο το μοναδικό στιλ και το σπορ χαρακτήρα της. H πρώτη επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική της διάθεση και στην ελληνική αγορά.

Από τη βάση της γκάμας, η νέα Giulietta ξεχωρίζει για τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπου περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A, αλλά και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης οι 6 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων και βεβαίως όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες) συνθέτουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού.


Όσον αφορά την έκδοση Super, έμφαση έχει δοθεί στην ενίσχυση της εμφάνισης και του εξοπλισμού του μοντέλου, μέσω των εντυπωσιακών τροχών των 16’’, του διζωνικού αυτόματου κλιματισμού, των αισθητήρων στάθμευσης, καθώς και κάποιων στιλιστικών λεπτομερειών στο εσωτερικό του.



Τροχοί ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων (17’’) συναντώνται στην έκδοση Sport, τονίζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα της Giulietta. Δυναμισμό, παράλληλα, εκπέμπουν, τα πλευρικά μαρσπιέ και ο πίσω διαχυτής, καθώς και τα σπορ καθίσματα, τα πεντάλ αλουμινίου και οι κόκκινες ραφές που στολίζουν το εσωτερικό. Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5'' αναβαθμίζει το τεχνολογικό προφίλ του μοντέλου, ενώ η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης στην έκδοση Sport, τονίζει ακόμα περισσότερο την οδηγική απόλαυση.

Για όσους αναζητούν άνεση και πολυτέλεια σε ένα σπορ αυτοκίνητο, ιδανική προβάλλει Giulietta Executive. Αυτή  ξεχωρίζει – μεταξύ άλλων- για τις στιλιστικές πινελιές της, καθώς και για τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης που περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5'', τον εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, τους εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, την αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και φώτων.


Αναφορικά με την έκδοση Veloce, αυτή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0 JTDM με τους 170 ίππους, στοιχεία που καταδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα της, καθώς και τη σύνδεση της φίρμας με τους αγώνες.. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Sport και Executive, η Giulietta Veloce είναι απόλυτη έκφραση του στιλ και του δυναμικού χαρακτήρα της μάρκας.

Κίνηση στη νέα Giulietta δίνουν αποκλειστικά Turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προδιαγραφών Euro6D, με κιβώτια 6 σχέσεων, μηχανικά ή αυτόματα διπλού συμπλέκτη TCT. Σε επίπεδο βενζίνης, ο κινητήρας 1,4ΤΒ αποδίδει 120 ίππους και 215 Nm ροπής, ενώ σε επίπεδο diesel, ο κινητήρας 1,6 JTDM αποδίδει 120 ίππους και 320 Nm ροπής. Ο κινητήρας 2.0 JTDM που εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT.     

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...