Το σπορ Volkswagen T-Roc με 300 ίππους

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για το νέο μέλος της οικογένειας R

  • -
  • -

Μία έκδοση πολύ κοντά στο αυτοκίνητο παραγωγής του T-Roc R θα παρουσιάσει η Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης. Το σπορ compact SUV εφοδιάζεται με το 2λιτρο TSI των 300 ίππων, τετρακίνηση 4MOTION και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Το T-Roc R αποτελεί το μοντέλο με το οποίο η Volkswagen εισέρχεται στην κατηγορία των SUV επιδόσεων, η οποία δείχνει ανοδικές τάσεις όσων αφορά τις πωλήσεις. Οπτικά ξεχωρίζει από την επανασχεδιασμένη γρίλια, τους διαφορετικούς προφυλακτήρες, την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, την πίσω αεροτομή, το διαχύτη, τις ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών, τα λογότυπα «R» και άλλες λεπτομέρειες. Ανάλογης φιλοσοφίας είναι η εικόνα και του εσωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ T-ROC R ΣΤΟ NURBURGRING

Ο τετρακύλινδρος 2.0 TSI αποδίδει 300 ίππους και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται στάνταρ με το 7άρι DSG και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 4,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Επεμβάσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση (είναι χαμηλότερη), το σύστημα πέδησης που προέρχεται από το Golf R Performance, καθώς και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...