Νέες εκδόσεις με 2.0 turbo για τις Porsche Cayman και Boxster (vid)

Με χαμηλωμένο πλαίσιο, στάνταρ μηχανικό κιβώτιο και αποκλειστικές λεπτομέρειες

  • -
  • -

Το γράμμα «Τ» στην Porsche δεν παραπέμπει στο turbo αλλά στη λέξη «Touring», η οποία είναι συνώνυμη της σπορ συμπεριφοράς και των επιδόσεων. Η γερμανική μάρκα παρουσίασε τις εκδόσεις 718 Τ των Cayman και Boxster, οι οποίες εφοδιάζονται με το 2.0 Turbo boxer κινητήρα, απόδοσης 300 ίππων και τοποθετούνται κάτω από τις εκδόσεις S. Στάνταρ είναι το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά οι Boxster και Cayman 718 T μπορούν να συνδυαστούν και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη PDK.

Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 5,1 sec (4,7 sec με το PDK), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 275 km/h. Τα δύο κεντρομήχανα διθέσια σπορ μοντέλα εκμεταλλεύονται αρκετά «καλούδια» της Porsche, όπως το σπορ πλαίσιο με το χαμηλότερο κατά 20 mm αμάξωμα, τις 20άρες ζάντες αλουμινίου, το πακέτο Sport Chrono με 4 προγράμματα οδήγησης, το σύστημα PTV (Porsche Torque Vectoring), το μηχανικό πίσω μπλοκέ διαφορικό κ.α.

Λεπτομέρειες τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό συντελούν στην αποκλειστικότητα των συγκεκριμένων εκδόσεων. Λογότυπα «Boxster T» και «Cayman T» αντίστοιχα εντοπίζονται σε διάφορα σημεία, τόσο στις αυτοκόλλητες λωρίδες στο πλάι, όσο στην πίνακα οργάνων και στο εσωτερικό των θυρών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...