Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια παραγωγής αυτοκινήτων με επετειακές εκδόσεις

Τα Opel 120 Edition διαθέτουν πλούσιο βασικό εξοπλισμό και προσφέρονται σε συμφέρουσες τιμές

  • -
  • -

Με το λανσάρισμα των επετειακών εκδόσεων “120 Edition” γιορτάζει η Opel τη συμπλήρωση 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων. Η γερμανική μάρκα, που κατασκεύασε το πρώτο της αυτοκίνητο το 1899, προσφέρει τα δημοφιλή μοντέλα με πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, στιλιστικών στοιχείων και στάνταρ συστημάτων άνεσης, σε προνομιακές τιμές.

Μεταξύ των επετειακών Opel 120 Edition για τα οποία άνοιξε η διαδικασία παραγγελιών στην Ελλάδα, είναι το πεντάθυρο Corsa που διατίθεται από 12.580 ευρώ, το επετειακό Astra που η τιμή εκκίνησής του ανέρχεται στα 17.400 ευρώ και το Crossland X που προσφέρεται από 17.350 ευρώ. Παράλληλα, συμφέρουσες είναι οι τιμές και των υπόλοιπων μελών της οικογενείας των SUV, όπως το Mokka X και το Grandland X, καθώς και η ναυαρχίδα της μάρκας, το Insignia.

Τα μοντέλα 120 Edition διαθέτουν αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, στοιχεία χρωμίου, καθώς και το λογότυπο "120" στα φτερά και τα πατάκια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο opel.gr

«Η Opel εκδημοκρατίζει τον τομέα μεταφορών εδώ και 120 χρόνια. Με τα αυτοκίνητά μας, κάνουμε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά προσιτά σε όλες τις ομάδες πελατών. Αυτό είναι και το μότο μας! Και γι’ αυτό προσφέρουμε την ειδική έκδοση “120 Edition” ώστε τα περισσότερα μοντέλα μας να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας επετειακής χρονιάς» δήλωσε ο Xavier Duchemin, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales & Μάρκετινγκ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...