Η νέα «ανοιχτή» Bentley Continental GT

Με γνώριμη εξωτερική εμφάνιση και περίσσεια πολυτέλεια

  • -
  • -

H Bentley αποκάλυψε τη νέα Continental GT στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2017. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, η βρετανική εταιρεία λάνσαρε και την ανοιχτή της έκδοση, η οποία θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι του Λος Άντζελες.

Η Bentley Continental GT Convertible ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική φιλοσοφία της coupe έκδοσης, με μερικές σημαντικές αλλαγές, όπως είναι φυσικά της μόνιμης σκληρής οροφής. Η μαλακή οροφή μπορεί να ανοίξει σε μόλις 19 sec με ταχύτητες έως και 48 km/h. Εκτός από τις χρωματικές επιλογές που προσφέρει για την οροφή, η εταιρεία υποστηρίζει ότι υπάρχει μείωση στον θόρυβο (κατά 3 db) μέσα στην καμπίνα, αλλά στο δικό μου και το δικό σας αυτί σημαίνει ότι απλά είναι τόσο αθόρυβη όσο η προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, η ακαμψία του έχει βελτιωθεί κατά 5% σε σχέση με τον προκάτοχό του και είναι ελάχιστα πιο ελαφριά, φτάνοντας πλέον τα 2.414 κιλά.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο W12 των 6.000 cc. Όπως και στην coupe, η απόδοσή του είναι 630 ίππους και το μοτέρ είναι συνδεδεμένο με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων. Τα πρώτα 96 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 3,7 sec και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 333 km/h.

Το εσωτερικό κρατάει την πολυτέλεια που αρμόζει σε ένα τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο. Η 12,3 ιντσών οθόνη μαγνητίζει τα βλέμματα, όταν δεν βρίσκεται «κρυμμένη» πίσω από την κεντρική κονσόλα, ενώ η εικόνα αναβαθμίζεται με τα ξύλινα υλικά. Σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις την σωστή θέση, μιας και τα καθίσματα έχουν 20 διαφορετικές ρυθμίσεις και για τον ήχο αναλαμβάνουν τα 18 ηχεία υψηλής ποιότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...