Νέες επίσημες φωτογραφίες της Aston Martin Valkyrie

Και το "πραγματικό" του εσωτερικό

  • -
  • -

Ένα από τα πολυαναμενόμενα hypercar της αγοράς είναι αναμφίβολα το Valkyrie της Aston Martin. Το κοινό αναζητά περισσότερες λεπτομέρειες για το ξεχωριστό μοντέλο της βρετανικής εταιρείας που κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη Red Bull. Ο μεγάλος ντόρος που έχει προκληθεί οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό από το διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα.

Μάλιστα, στο Instagram της Aston Martin μπορεί να βρει κανείς – καιμόνο εκεί- νέες φωτογραφίες από το ισχυρό hypercar, ανάμεσά τους και το εσωτερικό. Διακρίνεται με ευκολία η διχρωμία του αμαξώματος, που έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκινάει από ανοιχτό γαλάζιο και «σβήνει» γραμμικά προς τα πίσω σε μαύρη απόχρωση.

Το εσωτερικό του είναι πολεμικό και θυμίζει καμπίνα από… διαστημόπλοιο! Φέρει δύο οθόνες (και μία τρίτη, που δεν φαίνεται στη φωτογραφία), καθώς και μία στο κέντρο του τιμονιού. Παράλληλα, συνδυάζει με απόλυτη αρμονία ανθρακόνημα, αλκαντάρα και τεχνολογίες από αγωνιστικά μοντέλα. Περισσότερα στοιχεία για το Aston Martin Valkyrie μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Μόνο 150 μονάδες πρόκειται να κατασκευαστούν με την τιμή να φτάνει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια ευρώ έκαστο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...