Νέα X-Class με τον ισχυρό V6 diesel

To pick up της Mercedes-Benz λανσάρεται στην έκδοση The Rock

  • -
  • -

Την έναρξη διάθεσης της κορυφαίας έκδοσης από πλευράς εξοπλισμού και κινητήρα της X-Class, ανακοίνωσε η Mercedes-Benz Ελλάς. Η X-Class TheRock edition διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό ή μαύρο μεταλλικό χρώμα, βασίζεται στην πλούσια γκάμα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας της έκδοσης Progressive και μπορεί αν συνδυαστεί και με τον 6κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 3 λίτρων.

Το συνολικό όφελος από την απόκτηση των στοιχείων εξοπλισμού, που προσφέρονται με την TheRock edition επιπλέον της έκδοσης Progressive, ξεκινά από 6.940 ευρώ για την Χ250 d 4MATIC TheRock και από 7.830 ευρώ για την X350 d 4MATIC- V6 TheRock, στη συνολική αξία του οχήματος.



ΔΕΣ ΜΙΑ X-CLASS ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

Ο επιπλέον εξοπλισμός της X-Class TheRock edition σε σχέση με την έκδοση Progressive περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, σύστημα παρκαρίσματος 360 μοιρών, Garmin Map Pilot, Audio 20 CD, καθίσματα ARTICO/DYNAMICA, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρα βροχής, κλείδωμα διαφορικού πίσω άξονα, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, επένδυση χώρου φόρτωσης από ανθεκτικό πλαστικό, ατσάλινες Styling bars, ατσάλινα σκαλοπάτια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...