Πανέμορφη και δυνατή: Η Panamera GTS (vid)

To τετράθυρο μοντέλο επιδόσεων της Porsche φοράει τα... αθλητικά του

  • -
  • -

Δύο εκδόσεις της Panamera που τονίζουν ακόμη περισσότερο το δυναμισμό της, λανσάρει η Porsche. Η Panamera GTS και η Panamera GRS Sport Turismo προστίθενται στη γκάμα του μεγάλου υπερπολυτελούς sedan επιδόσεων, φέροντας οπτικές και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.

Κινητήρας της GTS είναι ο 4λιτρος V8 twin-turbo, ισχύος 460 ίππων και ροπής 620 Nm. Συνδυάζεται στάνταρ με σπορ εξάτμιση για ακόμη πιο… ανατριχιαστική εμπειρία και βοηθά το μεγάλο τετράθυρο μοντέλο να πιάσει τα 100 km/h σε μόλις 4,1 sec! Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 292 και 288 km/h, για τις Panamera GTS και Panamera GTS Sport Turismo αντίστοιχα.

Η κίνηση περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης PTM και του κιβωτίου 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη PDK. Η Porsche εφοδιάζει τις GTS με αερανάρτηση, χαμηλότερο πλαίσιο κατά 10 mm, μεγάλα δισκόφρενα (390 mm εμπρός και 365 mm πίσω), τροχούς 20 ιντσών, επενδύσεις αλκαντάρα στο εσωτερικό, ενώ ντεμπούτο κάνει το νέο head-up display, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλη τη γκάμα της Panamera.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...