Η πρώτη σε πωλήσεις Porsche ανανεώθηκε

Η νέα Macan έκανε ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Παρίσι

  • -
  • -

Από το 2014 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, η Macan μετρά περισσότερες από 350.000 πωλήσεις, όντας τα τελευταία χρόνια το best seller μοντέλο της Porsche. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο στη Σαγκάη, έφθασε η στιγμή και για το ευρωπαϊκό κοινό να τη δει από κοντά.

Πέρα από το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, η Macan φέρει αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, τους κινητήρες, την άνεση και τη συνδεσιμότητα. Τεχνολογίας LED είναι και τα εμπρός φώτα, με το νεοτερισμό στο εσωτερικό να αφορά τη νέα οθόνη αφής full-HD 11 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM). Το PCM προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως εξελιγμένες φωνητικές εντολές και online navigation το οποίο περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ο 2λιτρος turbo βενζίνης απόδοσης 245 ίππων εφοδιάζεται πλέον με φίλτρο μικροσωματιδίων. Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο PDK διπλού συμπλέκτη και την τετρακίνηση, χαρίζει στην Macan επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,7 sec (τελική 225 km/h).

Ανασχεδιασμένοι και τοποθετημένοι σε άλλο σημείο είναι οι αεραγωγοί, με το sport GT τιμόνι να έρχεται από την 911. Το Sport Response Button που είναι τοποθετημένο πάνω του, ανήκει στον έξτρα εξοπλισμό και αποτελεί μέρος του έξτρα Sports Chrono Package. Η Porsche έχει διευρύνει τη λίστα των «έξτρα» σε αυτή τη γενιά της Macan, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θερμαινόμενο παρμπρίζ και ιονιστή για βελτίωση της ατμόσφαιρας στο εσωτερικό.

Νέα χρώματα είναι διαθέσιμα, όπως τα “Miami Blue”, “Mamba Green Metallic” “Dolomite Silver Metallic” και “Crayon”, τα οποία θα συνδυάζονται με νέα πακέτα για το εσωτερικό, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες εξατομίκευσης που θα προσφέρει το μοντέλο. Στα συστήματα ασφάλειας βρίσκουμε το νέο Traffic Jam Assist που περιλαμβάνει adaptive cruise control, προσφέροντας έτσι πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση με ταχύτητες πάνω από 60 km/h, αφού δεν ελέγχει μόνο την επιτάχυνση και επιβράδυνση, αλλά και το τιμόνι σε συνθήκες κίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...