Kodiaq RS… γιατί όχι και SEAT Tarraco Cupra;

Με... 240 ίππους;

  • -
  • -

Ξέρουμε ότι η Skoda -προς το παρόν- εξελίσσει το νέο Kodiaq RS, που αποτελεί την πιο γρήγορη εκδοχή του 7θέσιου SUV της. Εύλογα λοιπόν πιστεύουμε ότι το νέο Tarraco θα είναι ο καλύτερος «υποψήφιος» για να δεχτεί στο μέλλον την περιποίηση της... «Cupra».

Η ισπανική μάρκα παρουσίασε πρόσφατα το νέο 7θέσιο μοντέλο, εμπλουτίζοντας την γκάμα των SUV. Το Tarraco βρίσκεται πάνω από τα Ateca και Arona και χρησιμοποιεί πολλά μηχανολογικά στοιχεία από τον όμιλο της Volkswagen. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να εφοδιαστεί με τους κινητήρες του ομίλου, βενζίνης και πετρελαίου, από 150 έως και 190 ίππους. Βέβαια, η ιπποδύναμη ίσως να ανέβει στην περίπτωση που οι ιθύνοντες δώσουν το πράσινο φως για την κατασκευή του γρήγορου μοντέλου από την  (πλέον) ξεχωριστή φίρμα, Cupra.

Συνεπώς, η εμφάνιση του Cupra Tarraco θα είναι πιο αγριεμένη, θα φέρει τα ανάλογα λογότυπα και ο κινητήρας του θα αποδίδει σχεδόν 240 ίππους (αν κρίνουμε από αυτά που έχουμε μάθει για το Skoda Kodiaq RS). Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, ο ανεξάρτητος designer X-Tomi σχεδίασε πώς μπορεί να ήταν το Cupra Tarraco. Γνώμες;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...