Ανανεωμένο Honda HR-V με 1.5 κινητήρα

Αργότερα θα προστεθεί ο 1.5 turbo και 1.6 diesel

  • -
  • -

Το ανανεωμένο Honda HR-V αποκαλύφθηκε και πληροί όλες τις τελευταίες αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εξωτερικά, δεν υπάρχουν συνταρακτικές αλλαγές, ωστόσο ξεχωρίζουν τα κυκλικά φώτα ομίχλης, η μεγάλη επιφάνεια χρωμίου ακριβώς πάνω από τη γρίλια και οι βαθύτεροι αεραγωγοί για ακόμα καλύτερη ψύξη των μηχανικών μερών. Επίσης, στα φανάρια φιλοξενούνται τα φώτα ημέρας τύπου LED, τα οποία είναι στον στάνταρ εξοπλισμό. Προαιρετικά όμως είναι τα full LED φώτα. Παράλληλα, τα πίσω φώτα έχουν έναν πιο σκοτεινό χρωματικό τόνο και το ανανεωμένο SUV πατάει επάνω σε νέες 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάεμσα από οχτώ χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένου και το σκούρο μπλε. Στο εσωτερικό έχουν ανασχεδιαστεί τα εμπρός καθίσματα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν υψηλότερης ποιότητας υλικά ακόμα και στην βασική έκδοση του μοντέλο. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις συναντάμε καλής ποιότητας δέρμα. 

ΔΕΙΤΕ σε μια σελίδα ΟΛΑ ΤΑ SUV της ελληνικής αγοράς!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η καμπίνα του μικρού SUV είναι ένα καλό μέρος… απομόνωσης, χάρη στο ενεργό σύστημα αντιήχων, κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά στην κατηγορία από τη Honda. 

Κάτω από το καπό υπάρχει -προς το παρόν - μόνο ο ατμοσφαιρικός 1.5 κινητήρας βενζίνης απόδοσης 130 ίππων και 155 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (στάνταρ) είτε με αυτόματο CVT (προαιρετικά). Στην πρώτη περίπτωση, το SUV μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 10,2 sec (0,7 sec πιο γρήγορα από τον προκάτοχό του). Το εργοστάσιο κάνει λόγο για 5,3 lt./100 km μέση κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων είναι 121 g/km CO2.

Ποια είναι η άποψή μας σχετικά με το σημερινό Honda HR-V; Δείτε ΕΔΩ τη δοκιμή μας!

Η παραγωγή του ανανεωμένου Honda HR-V έχει ήδη ξεκινήσει στη Γηραιά Ήπειρο με τις πρώτες παραγγελίες να αναμένονται να παραδοθούν τον Οκτώβριο. Τέλος, την άνοιξη, η μηχανολογική γκάμα θα εμπλουτιστεί με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.5, καθώς και με τον 1.6 diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...