Νέο VW Touran

Φρέσκος αέρας στα MPV

  • -
  • -

Το νέο Touran παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Λειψίας. Με μοντέρνα σχεδίαση και μηχανικά σύνολα που ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα του, εισβάλλει δυνατά στην αγορά τον πολυμορφικών οχημάτων.

Δανειζόμενο σχεδιαστικά στοιχεία από τα καινούργια Polo, Golf και Touareg, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο. Νέας σχεδίασης είναι τα εμπρός φώτα και η εμπρόςμάσκα. Πίσω ο νέος προφυλακτήρας συνοδεύεται από φώτα τεχνολογίας LED. Η σχεδίαση του ταμπλό είναι στα πλαίσια της σύγχρονης λογικήςτης VW και αποδεικνύεται ποιοτική και εργονομικά πρακτική. Οι 7 συνολικά θέσεις χαρακτηρίζουν το εσωτερικό και του καινούργιου Touran, με την αναδίπλωση της τρίτης σειρά καθισμάτων, δημιουργούνται 695 lt χώρου αποσκευών. Η αναδίπλωση και της δεύτερης σειράς καθισμάτων, δημιουργεί έναν  χώρο φόρτωσης 1913 lt. Στο εσωτερικό του Touran υπάρχουν 39 διαφορετικοί χώροι για μικροαντικείμενα.

TSI & TDI – ιδανικό downsizing

Πηγή ζωής στο Touran δίνει μια σειρά από ισχυρών και οικονομικών παράλληλα κινητήρων. Στην βάση της βενζινοκίνητης γκάμας βρίσκεται ο 8βάλβιδος 1.2 TSI των 105 PS. Συμπληρώνεται ιδανικά από τον 1.4 TSI των 140 PS και 170 PS. Η έκδοση των 170 PS διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό της το κιβώτιο DSG εφτά σχέσεων, το οποίο είναι προαιρετικό γι αυτήν των 140 PS. Δύο είναι τα πετρελαιοκίνητα σύνολα. Ο μικρός 1.6 TDI αποδίδει 90 και 105 PS. Ο μεγαλύτερος των 2.0 lt παράγει 140 και 170 PS σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση των 170 PS εξοπλίζεται με το DSG των έξι σχέσεων ενώ αυτή με το 140 PS μπορεί να συνδυαστεί με αυτό προαιρετικά. Οι κινητήρες 1.2 TSI και 1.6 TDI 110 PS διατίθενται και σε εκδόσεις BlueMotion, με σύστημα Start/Stop και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...