To εσωτερικό του Audi E-Tron έρχεται από το… μέλλον

Πέντε οθόνες μέσα στην καμπίνα

  • -
  • -
Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το Audi E-Tron στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, με την εταιρεία να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό το εσωτερικό του πρωτότυπου μοντέλου. Η γερμανική φίρμα το χαρακτηρίζει ως πρωτότυπο, αλλά δεν πρόκειται να διαφέρει από το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγα χρόνια και μάλιστα θα φέρει μεταξύ άλλων και την αερανάρτηση στάνταρ.
Το E-Tron δεν διαθέτει τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέφτες, αλλά τη θέση τους πήραν κάμερες, οι οποίες μεταφέρουν την εικόνα σε οθόνες 7 ιντσών και βρίσκονται τοποθετημένες εσωτερικά πάνω από το χερούλι της πόρτας. Οι οθόνες αυτές θα έχουν λειτουργίες όπως zoom in/out, θα βοηθούν στο παρκάρισμα και στις στροφές. Εκτός όμως από αυτές τις δύο οθόνες, η Audi διαθέτει και την ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων και άλλες δύο που βρίσκονται τοποθετημένες στην κεντρική κονσόλα, όπως έχουμε δει στα A6, A7, A8 και Q8.
Στην καρδιά του Audi E-Tron χτυπάει ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων με συνδυαστική απόδοση 360 ίππων και χρειάζεται κάτω από 6 sec για να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h. Στο πρόγραμμα Sport, η απόδοση προσωρινά αγγίζει τους 407 ίππους. Το ηλεκτρικό crossover κατασκευάζεται στο Βέλγιο και διαθέτει 95 kWh μπαταρία επιτρέποντας στο μοντέλο να διανύσει 400 km με μία φόρτιση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...