Έτσι θα είναι η επερχόμενη Alfa Romeo GTV;

Η ελκυστική της σιλουέτα αποκαλύπτεται

  • -
  • -

H Alfa Romeo έχει προγραμματίσει την… απόλυτη ανανέωση μέχρι το 2022. Στο πρόγραμμά της βρίσκεται και η επανακυκλοφορία της GTV, που θα είναι στην ουσία μια 4θέσια Giulia στην coupe εκδοχή της και θα αντιμετωπίσει τους δυνατούς ανταγωνιστές: BMW Σειρά 4 και Audi A5 coupe.

Ευτυχώς για εμάς, η Alfa Romeo αποκάλυψε μια teaser φωτογραφία και την απόδοση που αναμένεται να έχει η εντυπωσιακή GTV. Όσον αφορά το σχεδιαστικό μέρος, αν θεωρούσατε τη Giulia μια καλοσμιλευμένη παρουσία, τότε η GTV είναι σίγουρο ότι θα σας πάρει το… μυαλό. Το ιταλικό ταπεραμέντο και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές, κάνουν το μελλοντικό coupe πολύ ελκυστικό. Ακόμα, η FCA ανακοίνωσε ότι η αναλογία βάρους της θα είναι η ιδανικότερη (50/50), ενώ κάτω από το καπό θα συναντήσουμε μοτέρ με πάνω από 600 ίππους και με τη βοήθεια e-boost. Παράλληλα, θα υπάρχει τετρακίνητη έκδοση, ωστόσο δεν αποκλείεται να διατίθεται και ως δικίνητη. 

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται και το προϊοντικό portfolio της ιταλικής φίρμας με τα μοντέλα που αναμένονται μέχρι το 2022:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...