Αποκάλυψη: Το νέο Jeep Renegade

Με 3κύλινδρο 1.000άρη turbo που αποδίδει 120 ίππους

  • -
  • -

Το σχεδιαστικό φρεσκάρισμά του είναι περιορισμένο, όμως το ανανεωμένο Renegade συνοδεύεται από το λανσάρισμα της νέας οικογένειας κινητήρων FireFly του ομίλου FCA. Το μικρό SUV της Jeep παρουσιάστηκε στο ανοικτό σαλόνι αυτοκινήτου του Τορίνο και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά.

Οι βενζινοκινητήρες FireFly θα κατασκευάζονται στην Πολωνία, εκεί όπου σήμερα είναι η γραμμή παραγωγής των 0.9 TwinAir και 1.3 MultiJet. Σταδιακά θα αντικαταστήσουν τους μικρούς κινητήρες βενζίνης (όπως τους MultiAir) σε αυτοκίνητα του ομίλου.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ JEEP RENEGADE 1.6 DIESEL

Το ανανεωμένο Renegade θα εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1.0 ισχύος 120 ίππων και τον 4κύλινδρο 1.3 σε δύο εκδόσεις, με 150 και 180 ίππους. Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα μηχανικά σύνολα θα γίνουν γνωστές μέσα στον Ιούνιο.

Λογικά, οι νέοι κινητήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο ανανεωμένο Fiat 500X, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο στην έκθεση του Παρισιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...