Νέα Subaru WRX και WRX STI

Με 268 και 310 ίππους

  • -
  • -

Η Subaru ανακοίνωσε τα νέα WRX και WRX STI. To νέο WRX STI διατίθεται με 5 ίππους παραπάνω σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, που προέρχεται μετά το «πείραγμα» του 2.5 turbo boxer κινητήρα της φίρμας από τους ειδικούς. Πιο συγκεκριμένα, οι μηχανικοί τοποθέτησαν νέα εισαγωγή, καθώς και υψηλών προδιαγραφών σύστημα εξάτμισης. Παράλληλα, η κεντρική μονάδα του αυτοκινήτου προγραμματίστηκε αναλόγως, ενώ τοποθετήθηκαν ισχυρότερα πιστόνια. Ο boxer κινητήρας συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, στο οποίο συναντάμε μια νέα κλιμάκωση ειδικά στην 3η σχέση, με σκοπό τη γρηγορότερη επιτάχυνση του ιαπωνικού μοντέλου.

Όσον αφορά το απλό WRX, η Subaru προσφέρει τη βασική της έκδοση με τον γνώριμο 2λιτρο κινητήρα με 268 ίππους. Το νέο μοντέλο φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό την 6,5 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, που διαθέτει Android Auto και Apple CarPlay.

Επίσης, το νέο μοντέλο θα διατίθεται και σε μια ειδική έκδοση, την Gray Special Edition τόσο για το WRX όσο και για το WRX STI με τα αντίτυπα να περιορίζονται στα 750 και στα 250 αντίστοιχα. Η εν λόγω έκδοση θα εξοπλίζεται με διάφορα επιπλέον «καλούδια» και μεταξύ άλλων θα προσφέρεται με ένα ιδιαίτερο γκρι χρώμα, 18 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξ. Καθρέφτες για την απλή έκδοση. Από την άλλη, στο WRX STI Gray Edition συναντάμε 19 ιντσών τροχούς με ενισχυμένα φρένα από τη Brembo και στο εσωτερικό υπάρχουν τα καθίσματα της Recaro (8 σημείων ασφαλείας).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...