Τελική 264 km/h: Το πιο γρήγορο Golf GTI

Η έκδοση TCR με τους 290 ίππους θα βγει σύντομα στην παραγωγή

  • -
  • -

Έτοιμη να δεχτεί ένα νέο μέλος είναι η οικογένεια GTI της Volkswagen. Τα πρώτα Golf GTI TCR με επιρροές από τη συμμετοχή της γερμανικής μάρκας στους αγώνες αυτοκινήτου θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2018.

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε στο GTI Meeting, το ετήσιο ραντεβού των φίλων της Volkswagen στην έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων που φιλοξενείται δίπλα στη λίμνη Worthersee της Αυστρίας. Το Golf GTI TCR εφοδιάζεται με πουσαρισμένη έκδοση του 2.0 TSI που αποδίδει 290 ίππους, 7τάχυτο κιβώτιο DSG, μπλοκέ διαφορικό στον μπροστινό άξονα και ξεχωριστή εμφάνιση, μέσα-έξω.

Καθώς υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του ηλεκτρονικού περιοριστή τελικής ταχύτητας, αυτή μπορεί να αυξηθεί από τα 250 στα 264 km/h, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο Golf το ταχύτερο στην οικογένεια GTI.

Στάνταρ είναι οι τροχοί 18 ιντσών, ενώ προαιρετικά μπορεί να παραγγελθεί με 19άρες ζάντες. Το Golf GTI TCR φέρει σύστημα πέδησης με αεριζόμενους διάτρητους δίσκους, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το ρυθμιζόμενο πλαίσιο DCC.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...