Αποκάλυψη για το νέο Audi A6 Avant (vid)

Το μεγάλο station wagon έρχεται γεμάτο... χώρους και τεχνολογία

  • -
  • -

Λίγες εβδομάδες αφότου το νέο Α6 έκανε πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, η Audi προχώρησε στην αποκάλυψη της πιο πρακτικής εκδοχής του μεγάλου οικογενειακού μοντέλου. Το A6 Avant συνδυάζει τις στιλιστικές λεπτομέρειες του sedan αμαξώματος με τους μεγάλους χώρους για αποσκευές (από 565 έως 1.680 lt). Το μήκος του αγγίζει τα 4,94 μ., όσο και αυτό του Α6 sedan.

Στάνταρ είναι η mild hybrid τεχνολογία, με μπαταρία ιόντων λιθίου και μίζα-εναλλάκτη (BAS), για όλες τις εκδόσεις κινητήρων του Α6 Avant. Το μεγάλο Audi μπορεί να ρολάρει με απενεργοποιημένο τον κινητήρα σε ταχύτητας από 55 έως 160 km/h. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 3.0 TFSI με 340 ίππους και τον 3.0 TDI με 286 PS. Και οι δύο μπορούν να συνδυαστούν με την τετρακίνηση quattro, ενώ προαιρετικό είναι το σπορ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το σύστημα πολυμέσων MMI navigation, με οθόνη 10,1 ιντσών στο ταμπλό. Μία ακόμη 8,6 ιντσών είναι τοποθετημένη χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα για το χειρισμό του κλιματισμού και άλλων λειτουργιών. Το MMI navigation περιλαμβάνει επίσης τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi virtual cockpit, με διαγώνιο 12,3’’.

Ο εξοπλισμός συστημάτων υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρονικά «καλούδια» για ασφαλείς μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη: ημι-αυτόνομη οδήγηση, αυτόματο φρενάρισμα, park assist κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...