Το νέο Opel Corsa GSi

Η οικογένεια των GSi μεγαλώνει

  • -
  • -

Πρόσφατα, η Opel είχε αποκαλύψει το Opel Insignia GSi, το οποίο αντιπροσώπευε την σπορτίφ πλευρά του μεσαίου μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Σήμερα, η εταιρεία με σήμα τον «κεραυνό» παρουσίασε το νέο Opel Corsa GSi, που αποτελεί το γεφύρωμα του κορυφαίου OPC με τις απλές εκδόσεις του supermini.  

To 3θυρο μοντέλο φέρει "αγριεμένους" προφυλακτήρες με μεγάλους αεραγωγούς και αεροτομή στο πίσω μέρος. Τα αιχμηρά χαρακτηριστικά του νέου Corsa GSi αναβαθμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου (προαιρετικά). Ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, όπου συναντάμε τα προαιρετικά αγωνιστικά καθίσματα της Recaro, το σπορ τιμόνι, το δερμάτινο λεβιέ και τα αλουμινένια πεντάλ. Το σπορ πλαίσιο είναι γνωστό από το κορυφαίο OPC και οι δαγκάνες είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, χωρίς να αναφέρει διαστάσεις των δίσκων. Επίσης, η Opel δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την απόδοση του μηχανολογικού συνόλου.

Τέλος, το ηχοσύστημα προσφέρει όλους τους τελευταίους τρόπους συνδεσιμότητας (Apple CarPlay και Android Auto) μέσω του IntelliLink.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...