Ειδική έκδοση για το εντυπωσιακό Peugeot 508

Η First Edition προσφέρει ακόμη περισσότερη πολυτέλεια στο νέο μεσαίο οικογενειακό

  • -
  • -

Σε περιορισμένο αριθμό θα κατασκευαστεί το 508 First Edition, ώστε να εξασφαλιστεί η αποκλειστικότητα της έκδοσης. Παρουσιάστηκε από την Peugeot στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για το φθινόπωρο του 2018.

Το 508 First Edition «πατά» πάνω στο επίπεδο εξοπλισμού GT. Θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο και σκούρο μπλε χρώμα, με σπορ πινελιές όπως οι 19άρες ζάντες αλουμινίου. Μπορεί να παραγγελθεί είτε με τον 1.6 turbo βενζίνης απόδοσης 225 ίππων, είτε με το 2λιτρο BlueHDi, ισχύος 180 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο EAT8.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 508

Το εσωτερικό του 508 First Edition αποπνέει πολυτέλεια, χάρη στην παρουσία ξύλου, δέρματος και αλκαντάρα. Στάνταρ είναι φυσικά το i-Cockpit, με μικρό σπορ τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθίνη αφής 10 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Τα αλουμινένια πεντάλ και τα μαρσπιέ με το λογότυπο «First Edition» είναι δύο ακόμη όμορφες λεπτομέρειες της ειδικής έκδοσης.

Και βέβαια, το premium γαλλικό sedan περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας (όπως σύστημα νυχτερινής όρασης που εντοπίζει πεζούς ακόμη και στο σκοτάδι).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...