Από 13.390 € το Picanto X-Line με εμφάνιση crossover

Το αυτοκίνητο πόλης της Kia σε ανήσυχη έκδοση και κινητήρες 1.0 - 1.2

  • -
  • -

Με την τρίτη γενιά του Picanto η Kia επιχειρεί να διευρύνει το κοινό στο οποίο απευθύνεται στην κατηγορία Α. Το Picanto X-Line έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εμφάνιση που παραπέμπει σε... SUV τσέπης.

Οι σχεδιαστές της Kia άντλησαν στοιχεία από τα Sportage και Sorento για να χαρίσουν όψη περιπέτειας στο Picanto X-Line. Είναι μακρύτερο (7,5 εκ.), φαρδύτερο (3 εκ.), αλλά κυρίως ψηλότερο (1,5 εκ.) από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Picanto, χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση της ανάρτησης. Παράλληλα, προστασία στην κίνηση εκτός δρόμου προσφέρουν οι ποδιές μπρος-πίσω και τα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Το Picanto X-Line είναι διαθέσιμο τόσο με τον ατμοσφαιρικό 1.2 των 84 ίππων όσο και με τον τρικύλινδρο 1.0 T-GDI ο οποίος αποδίδει με τη βοήθεια turbo 100 ίππους στις 4.500 rpm και 172 Nm ροπής από τις 1.500 έως τις 4.000 rpm. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή ορίζεται στα 13.390 ευρώ και στη δεύτερη στα 14.790 ευρώ.

Ο εξοπλισμός του Picanto X-Line είναι ιδιαίτερα πλούσιος, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αλουμινένια πεντάλ, φώτα ημέρας LED, οθόνη αφής 7 ιντσών με χάρτες πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto, ηλεκτρική ηλιοροφή και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με LED φλας, διπλή απόληξη εξάτμισης, δερμάτινο σαλόνι κ.α.

Και βέβαια όπως όλα τα μοντέλα της Kia, το Picanto X-Line συνοδεύεται από 7ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 150.000 km).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...