Το μεγάλο SUV της Mitsubishi στη Γενεύη

Το κορυφαίο σε πωλήσεις υβριδικό SUV έρχεται με νέο σύστημα κίνησης

  • -
  • -

Το 2019 model year Outlander PHEV χρησιμοποιεί σύστημα επόμενης γενιάς, επαναστατικό τόσο για EV όσο και για SUV. Περισσότερο SUV και EV από ποτέ, η νέα εκδοχή που αποκαλύπτεται στη Γενεύη θα ανοίξει νέους ορίζοντες, μεταξύ άλλων, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης υψηλότερων επιδόσεων, πιο αθόρυβο εσωτερικό και μία διακριτική σχεδιαστική εξέλιξη.

Τον γνωστό 2ίτρο κινητήρα αντικαθιστά ένας νέος 2,4 λίτρων με υψηλότερη απόδοση. Πιο συγκεκριμένα αυξήθηκε κατά 10% η ισχύς της γεννήτριας και του πίσω μοτέρ. Επιπλέον, αυξημένη κατά 15% είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και σε ποσοστό 10% ισχύς της μπαταρίας κίνησης.

Το σύστημα τετρακίνησης έχει πλέον περισσότερα προγράμματα εκτός των γνωστών από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς Normal και 4WD Lock υπάρχουν τα Sport mode για πιο άμεση απόκριση και το Snow mode για ολισθηρό οδόστρωμα.

Αναβαθμισμένη είναι και η σχεδίαση με νέους προβολείς LED, ορθογώνια πλαίσια προβολέων, πιο μεγάλη μάσκα και νέα προστατευτική ποδιά. Νέες επίσης είναι και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με την αεροτομή πλέον να είναι μεγαλύτερη και να συμβάλει στη δυναμική της σχεδίασης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...