Τιμές και εξοπλισμοί του νέου SEAT Arona

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες του GOCAR τις τιμές όλων των εκδόσεων, κινητήριων και εξοπλιστικών του νέου ισπανικού SUV

  • -
  • -

Το SEAT Arona είναι διαθέσιμο πλέον στην ελληνική αγορά και αποτελεί την πρόταση της ισπανικής φίρμας στα μικρά SUV. Με μήκος ελαφρώς μεγαλύτερο από τα τέσσερα μέτρα και ψηλό αμάξωμα, το Arona καταφέρνει να προσφέρει αξιόλογους χώρους για το μέγεθος του. Στο δρόμο τιμά τα γονίδιά του, με σπορτίφ χαρακτηριστικά αλλά και καλή άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ GOCAR, ΤΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ SEAT ARONA

Για τη μετάδοση που περνάει στους εμπρός τροχούς φροντίζει ο μικρός 3κύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.0 TSI με απόδοση 95 και 115 ίππων αντίστοιχα, ανάλογα με την έκδοση. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ή έξι σχέσεων και εναλλακτικά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG7. Με το ίδιο καύσιμο υπάρχει και ο 1.5 TSI με σύστημα ACT απενεργοποίησης κυλίνδρων, που αποδίδει 150 ίππους. Όσον αφορά τις diesel εκδόσεις, συναντάμε τον 1.6 TDI με απόδοση 95 και 115 ίππων αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SEAT ARONA 1.0 TSI

Εξοπλιστικά η βασική έκδοση είναι η Reference, ενώ πιο πάνω με βρίσκουμε την Style και για αυτούς που αναζητούν την πολυτέλεια διαθέσιμη είναι η XCELLENCE και εναλλακτικά στην ίδια τιμή προσφέρεται ένα πιο σπορ πακέτο με ανάλογα στοιχεία και την ονομασία FR. Η βασική τιμή του νέου SEAT Arona είναι 14.900 ευρώ στην έκδοση βενζίνης 1.0 ECO TSI 95PS Reference, με την κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση 1.5 TSI EVO 150PS FR να στοιχίζει 19.000. Οι εκδόσεις diesel έχουν ως βάση τα 16.900 ευρώ στην 1.6 TDI 95PS Reference.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...