Toyota C-HR Hy-Power Concept: Με έντονη προσωπικότητα

Μια ειδική πιο ισχυρή έκδοση του ιαπωνικού SUV με πιο λαμπερή εμφάνιση

  • -
  • -

Όπως και το όνομά του μαρτυρά το Toyota C-HR Hy-Power concept έρχεται με περισσότερη δύναμη από το υβριδικό του σύστημα, αλλά και πιο έντονη εμφάνιση. Το τολμηρό σε εμφάνιση Toyota γίνεται ακόμα πιο εκρηκτικό, αφού η ιαπωνική εταιρεία διαπίστωσε ότι το κοινό της είναι ανοιχτό σε νέες προκλήσεις.

Συνδυασμός μαύρου με πορτοκαλί, σε φτερά, οροφή, φώτα, καθρέπτες και μάσκα δημιουργούν ένα φουτουριστικό και αναμφίβολα τολμηρό σύνολο. Οι μεγάλοι τροχοί 20 ιντσών με τη νέα σχεδίαση σε σκούρο χρώμιο συμπληρώνουν την εικόνα.

Ανάλογης φιλοσοφίας είναι οι αλλαγές που συναντάμε στο εσωτερικό του C-HR Hy-Power concept. Το στιλ είναι πιο δυναμικό, με στοιχεία από δέρμα και μοτίβα ρόμβου σε ίδιες αποχρώσεις με το εξωτερικό κάνουν μοναδικό το ιδιαίτερο αυτό πρωτότυπο.

Παρά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, η Toyota κράτησε κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ανακοινώνοντας μόνο ότι το C-HR Hy-Power θα έχει περισσότερη δύναμη από τους 122 ίππους της βασικής υβριδικής έκδοσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...