Skoda Kodiaq σε εκδόσεις Sportline και Scout

Οι Τσέχοι δημιούργησαν για το μεγάλο τους SUV μια σπορ σε εμφάνιση έκδοση και μια με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα

  • -
  • -

Με έμφαση στην σπορ εμφάνιση, αεροδυναμικά βοηθήματα και μεγάλους τροχούς 19 και 20 ιντσών, το Kodiaq Sportline διακρίνεται για τη δυναμική του. Οι συνδυασμοί κινητήρων κιβωτίων φτάνουν τους οκτώ με απόδοση από 150 έως 190 ίππους και μετάδοση από χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG.

Στο εσωτερικό τη νότα αλλαγής τονίζουν οι επενδύσεις από αλκαντάρα, ενώ δεδομένη είναι η ευρυχωρία που χαρακτηρίζει το μοντέλο δεν αλλάζει και σε αυτή την έκδοση. Οι ασημί ραφές στον επιλογέα και το τιμόνι του χαρίζουν μοναδικότητα, ενώ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο θα βρείτε paddles αλλαγών πίσω από το τιμόνι.

Στην έκδοση αυτή υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό και το σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ που προσφέρει τέσσερις επιλογές Eco, Normal, Sport, Individual. Η μετάδοση της κίνησης περνάει ανάλογα με την έκδοση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Επιπλέον, διαθέτει πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Η έκδοση Scout του Skoda Kodiaq προσδίδει στο μοντέλο ένα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, με τα χαρακτηριστικά προστατευτικά του αμαξώματος να κάνουν τη διαφορά. Συνδυάζεται με δύο κινητήρες βενζίνης και ισάριθμους πετρελαίου και σε κάθε περίπτωση η κίνηση περνάει και στους τέσσερις τροχούς. Το σύστημα υποβοήθησης Off-Road Assist ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του Skoda Kodiaq Scout, όπως επίσης και η επιλογή οδηγικού προφίλ, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει τα προγράμματα Eco, Normal, Sport, Individual και Snow.

Οι κινητήρες που προσφέρεται είναι ο 1.4 TSI με 150 ίππους σε συνδυασμό με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή αυτόματο DSG διπλού συμπλέκτη. Επίσης διαθέσιμος είναι ο 2λιτρος TSI βενζίνης με 180 ίππους και αυτόματο κιβώτιο DSG, όπως και ο 2.0 TDI με 150 ίππους και χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο DSG και η κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση με 2λιτρο επίσης κινητήρα αλλά 190 ίππους απόδοση. Σε όλες τις εκδόσεις η μετάδοση της κίνησης περνάει και στους τέσσερις τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...