Και οι Κινέζοι στην έκθεση Φρανκφούρτης!

Η Chery θα παρουσιάσει ένα compact SUV με το οποίο θα εισβάλει στην ευρωπαϊκή αγορά

  • -
  • -

Τα σχέδιά της για την Ευρώπη θα ανακοινώσει η Chery στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Ένα πρωτότυπο μοντέλο, ένα μικρομεσαίο SUV, θα σηματοδοτήσει την απόφαση της κινέζικης μάρκας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πιο απαιτητική αγορά.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής και προς το παρόν έχουμε στη διάθεση μας μόνο δύο επίσημα σκίτσα. Τα ευρωπαϊκά μοντέλα που σκοπεύει να λανσάρει η Chery στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουν τη δική τους ονοματολογία ώστε να ξεχωρίζουν.

Βασίζεται σε νέα πλατφόρμα που εξελίχθηκε αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ενώ ο εξοπλισμός του θα περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Θα υπάρχουν εκδόσεις ηλεκτρικές, plug-in υβριδικές και απλές υβριδικές.

Παράλληλα, η κινέζικη μάρκα θα παρουσιάσει ένα ακόμη πρωτότυπο SUV, το Tiggo Coupe, το οποίο προφανώς δεν προορίζεται για την Ευρώπη αλλά για άλλες αγορές. Φέρει μπαταρίες ιόντων λιθίου που προσφέρουν αυτονομία 500 km και ηλεκτρικό μοτέρ 163 ίππων, το οποίο χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...