Διαρροή για το Mitsubishi Delica concept

Αρκετά πριν την Έκθεση του Τόκιο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ιδιαίτερου πρωτότυπου

  • -
  • -

Η Mitsubishi είχε προγραμματίσει να κάνει την πρεμιέρα του Delica concept τον Οκτώβριο στην Έκθεση του Τόκιο, αλλά όπως φαίνεται λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Μια διαρροή που προέκυψε από ένα ινδικό blog αυτοκινήτου έφερε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Delica θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Mitsubishi Outlander και θα εφοδιάζεται στάνταρ με το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Super All Wheel Control που θα του χαρίζει μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Αισθητικά ακολουθεί τις γραμμές του Mitsubishi Xpander, αλλά με πιο ήπια και… γήινη προσέγγιση. Οι τετραγωνισμένες γραμμές κυριαρχούν, με λεπτομέρειες όπως τα φουσκωμένα φτερά, οι εισαγωγές και τα προστατευτικά στον προφυλακτήρα, μαζί με τους «βιδωτούς» προβολείς ομίχλης, χαρίζουν στο concept πιο περιπετειώδη εμφάνιση.

Για την κίνησή του θα φροντίζει ένα turbodiesel μοτέρ 2,2 λίτρων με απόδοση 170 ίππων και 400 Nm ροπής. Η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, στο Tokyo Auto Show.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...