Τα μοντέλα της Toyota στην Φρανκφούρτη

Νέο Land Cruiser και το C-HR Hy-Power concept θα είναι μερικά από τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρεία

  • -
  • -

Στις 12 Σεπτεμβρίο στην πρεμιέρα της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Toyota ετοιμάζει να παρουσιάσει αρκετά μοντέλα. Αρκετά από αυτά εντελώς νέα, ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει το C-HR Hy-Power concept, μια σπουδή από το Κέντρο Σχεδιασμού της ιαπωνικής φίρμας που δίνει έμφαση στη δυναμική του μοντέλου, ενώ εστιάζει στην υβριδική τεχνολογία του μέλλοντος.


Το Toyota C-HR είναι ήδη διαθέσιμο σε υβριδική έκδοση, χρησιμοποιώντας τα ίδια μηχανικά μέρη με το Prius, τον κινητήρα των 1,8 λίτρων και το αυτόματο κιβώτιο, συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης τύπου CVT.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην αγορά, το Land Cruiser θα αντικατασταθεί με ένα εντελώς νέο μοντέλο. Η Toyota κρατά τα χαρτιά της κλειστά σχετικά με το μεγάλο SUV της, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ανάλογα επιβλητικό σε σχεδίαση και εκτέλεση.

Πρεμιέρα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει και το γρήγορο Yaris GRMN το οποίο φοράει έναν μεγάλο κινητήρα 1,8 λίτρων με κομπρέσορα. Η μετάδοση περνάει στους εμπρός τροχούς, όπως συμβαίνει και στους ανταγωνιστές του, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Τέλος, το οικογενειακό Auris στην έκδοση Touring Sport θα αποκτήσει μια πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή, την Freestyle, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...