Ένα FIAT Ducato για τις διακοπές

Πρεμιέρα στην Έκθεση Caravan Salon 2017 του Dusseldorf έκανε το τετρακίνητο Ducato

  • -
  • -

Με προορισμό κυρίως της αναψυχή, το συγκεκριμένο Ducato 4x4 Expedition βασίζεται στην τετρακίνητη εκδοχή του μοντέλου δίνοντας όμως μια νέα διάσταση σε αυτό. Φτιαγμένο για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια, αλλά είναι και κοντά στην τεχνολογία. Πρόκειται για ένα τετρακίνητο παντός εδάφους όχημα που μπορεί να κάνει ακόμα πιο περιπετειώδη την απόδραση αυτών που αρέσκονται σε διακοπές με τροχόσπιτα.

Το σύστημα τετρακίνησης λειτουργεί με συνεκτικό συμπλέκτη στέλνοντας ροπή σε όποιον άξονα έχει την καλύτερη πρόσφυση. Επιπλέον, αυτή η φιλοσοφία τετρακίνησης απελευθερώνει χώρο, ο οποίος είναι πολύτιμος σε ένα τροχόσπιτο.  Η νέα σειρά 4x4 επεκτείνεται σε όλες τις εκδόσεις Ducato (van και truck που διατίθενται σε 4X2 εκδόσεις).

Για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά του Ducato είναι κορυφαία για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων: ένα τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού πίσω τμήμα, το κάθε εκατοστό του οποίου μπορεί να αξιοποιηθεί με έξυπνο τρόπο για να κάνει όλο τον χώρο διαθέσιμο για διακοπές. Το Fiat Ducato διαθέτει μικρό κύκλο στροφής για να διευκολύνει τους επιτόπιους ελιγμούς. Διακρίνεται επίσης για την άνεση που προσφέρει, με καθίσματα στο στιλ “Captain Chair” που έχουν ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Επιπλέον οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης του Ducato έχουν αναπτυχθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες των camper vans. Εστιάζουν στη ροπή, με απόκριση από τις χαμηλές στροφές, ενώ αποδεικνύονται και αρκετά οικονομικοί όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...