Νέα ειδική έκδοση του Citroen E-Mehari

Μια δημιουργία σε συνεργασία με τον οίκο Coureges που θα δούμε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Η Citroen συνεχίζει τη συνεργασία της με διάσημους μεγάλους οίκους μόδας όπως η Courrege με την οποία δημιούργησαν μαζί μια ειδική έκδοση του E-Mehari. Ονομάζεται E-Mehari by Courrege και είναι περιορισμένης παραγωγής έκδοση, μόλις 61 μονάδων, ως ενδεικτικό των ετών της ιστορίας του οίκου.

Αντίθετα από την προηγούμενη έκδοση E-Mehari αυτή είναι σε μαύρη εξωτερική απόχρωση, με τροχούς 15 ιντσών, αεροδυναμικά βοηθήματα, και νέους προφυλακτήρες με προστατευτικά. Επιπλέον έχει 20 mm μεγαλύτερη καθαρή απόσταση από το έδαφος, η οποία αναβαθμίζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου.

Το εσωτερικό σε λευκό χρώμα κάνει αντίθεση με το εξωτερικό και διακρίνεται για τα αδιάβροχα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του. Μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρεία ενθαρρύνει τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου να δοκιμάσουν άφοβα την αντοχή των υλικών, χωρίς να έχουν καμία ανησυχία. Η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με Bluetooth της Parrot, δύο ηχεία, τηλεχειριστήριο και θύρα USB.

Για την κίνησή του φροντίζει ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοση 68 ίππων και 166 Nm ροπής, το οποίο επιτρέπει E-Mehari να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 7,3 sec, ενώ αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 110 km/h. Η μπαταρία 30 kWh του χαρίζει αυτονομία που φτάνει σύμφωνα με τον NEDC (Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Μετρήσεων) τα 195 χιλιόμετρα.

Η Citroen θα παρουσιάσει το E-Mehari by Courrege Limited Edition κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα θα το δούμε και στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...