Στη Φρανκφούρτη τα ανανεωμένα Lexus NX και CT

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα για τα δύο μοντέλα της πολυτελούς μάρκας

  • -
  • -

Έξω από τα καθιερωμένα θα... κινηθεί η Lexus στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Δεν έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου αλλά οι δημοσιογράφοι θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να επισκέπτονται το περίπτερο της μάρκας το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου και να φορούν τα ειδικά γυαλιά που θα τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν την ψηφιακή ξενάγηση.

Στη γερμανική πόλη θα φιλοξενηθούν δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες της Lexus: το μικρομεσαίο SUV ΝΧ και το compact οικογενειακό CT 200h. Και τα δύο μοντέλα έχουν δεχτεί σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, ενώ έχει αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός τους.

Στάνταρ έκδοση του πρώτου είναι η NX 300, η οποία έχει αντικαταστήσει την NX 200t μόνο στην ονομασία καθότι εφοδιάζεται με τον γνώριμο 4κύλινδρο 2λιτρο turbo κινητήρα. Η έκδοση NX 300h κρατάει το 2.5 μοτέρ, ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Τα δύο μηχανολογικά σύνολα διατηρούν την ίδια απόδοση με πριν, δηλαδή 238 και 197 ίππους αντίστοιχα.

Το ανανεωμένο CT 200h (διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό) φέρει στον εξοπλισμό του το Safety System +, το οποίο περιλαμβάνει τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού: αποφυγής συγκρούσεων (PCS), ρυθμιζόμενο cruise control με ραντάρ, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας (LDA), ρυθμιζόμενα φώτα, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...