Στην Ελλάδα το νέο Crafter της Volkswagen

Η νέα γενιά του επαγγελματικού οχήματος διατίθεται στη χώρα μας σε τρία μήκη αμαξώματος

  • -
  • -

Με 2λιτρο diesel κινητήρα σε τρεις παραλλαγές ισχύος (102, 140 και 177 ίππων), τρία διαφορετικά συστήματα μετάδοσης της κίνησης (εμπρός, πίσω ή τετρακίνηση 4Motion), δύο κιβώτια ταχυτήτων (6τάχυτο μηχανικό ή 8τάχυτο αυτόματο), τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος (μεσαίο, μακρύ, μακρύ plus) και τρεις διαφορετικές οροφές (απλή, με υπερύψωση, με διπλή υπερύψωση), το νέο Crafter προσφέρεται σε αμέτρητες παραλλαγές. Μία σίγουρα θα ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Ο 2.0 TDI κινητήρα πληροί τις προδιαγραφές Euro 6, συνδυάζεται με σύστημα start/stop και είναι σχεδιασμένος για μεγάλα διαστήματα συντήρησης (50.000 χλμ). Το νέο Crafter κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στην Πολωνία και σχεδιαστικά ακολουθεί την φιλοσοφία του Transporter.

Επιπλέον της έκδοσης Van, το νέο Crafter διατίθεται και στις ακόλουθες εκδόσεις αμαξώματος: Chassis (μονή / διπλή καμπίνα), Pick Up (μονή / διπλή καμπίνα). Διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία του, καθώς μπορεί να καλύψει μεταφορικές ανάγκες όγκου 18,4 m3 και έως 6 ευρωπαλέτες. Η πλαϊνή συρόμενη πόρτα προσφέρει το μεγαλύτερο ωφέλιμο ύψος και πλάτος και εγγυάται μεγάλη ευκολία στην φόρτωση.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια, καθώς στον εξοπλισμό του Crafter περιλαμβάνονται συστήματα όπως το Multi-Collision Brake, το Park Assist, το Trailer Assist, το Rear Traffic Assist και το Side Protection. Οι τιμές αρχίζουν από τα 27.650€ με ΦΠΑ για την έκδοση με τον κινητήρα 2.0 TDI 102PS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...