Ειδική έκδοση για τα 40 χρόνια της BMW Σειράς 7

Θα κατασκευαστούν μόλις 200 αυτοκίνητα, κάθε ένα με λεπτομέρειες που θα παραγγείλει ο ιδιοκτήτης του

  • -
  • -

Ήταν το 1977 όταν άρχισε η παραγωγή της 7 Series, της νέας ναυαρχίδας της BMW. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 ετών από εκείνο το γεγονός, η BMW λανσάρει μία επετειακή έκδοση της λιμουζίνας της. Η 7 Series Edition 40 Jahre («40 χρόνια» στα γερμανικά) θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η ειδική έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες, οι οποίες θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο του Dingolfing. Κάθε αυτοκίνητο θα λάβει την τελική του μορφή (με λεπτομέρειες στο εξωτερικό και την καμπίνα των επιβατών) μετά από συνομιλία των σχεδιαστών της BMW με τον ιδιοκτήτη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 8 SERIES COUPE ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2018

Η BMW 7 Series Edition 40 Jahre θα μπορεί να συνδυαστεί είτε με το κανονικό είτε με το μακρύ αμάξωμα, με επιλογή κινητήρων ανάμεσα σε 6κύλινδρα, 8κύλινδρα και 12κύλινδρα σύνολα, αλλά και την προαιρετική τετρακίνηση xDrive. Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα του σε ταχύτητες έως 210 km/h.

Ανέκαθεν, η Σειρα 7 χρησιμοποιείτο από τη BMW για το λανσάρισμα καινοτόμων τεχνολογιών. Ξεχωρίζουμε το Check Control System (1977), τον πρώτο 12κύλινδρο κινητήρα σε γερμανικό αυτοκίνητο μετά τον πόλεμο (1987), το πρώτο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης σε ευρωπαϊκό μοντέλο (1994), την υπηρεσία Online mobility service (2001) ή τη χρήση internet μέσα στο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...